Rss

De fotograaf

 

Michael Klatt is schrijver, fotograaf, grafisch ontwerper en coach. Hij raakt geïnspireerd door zijn medemens. Ieder mens is uniek en heeft op haar beurt een waarde. Het naar buiten halen van deze unieke eigenschappen van de medemens geeft Michael veel energie! Door al zijn natuurlijk creatieve talenten uit de kast te halen en deze toe weten te passen weet hij de mooie en unieke waarden uit zijn medemens te halen. Als liefhebber van de kunst zal er altijd wel iets van artisticiteit terug te vinden zijn in een van zijn werken. Naast zijn fotografie is hij sinds kort als kunstschilder werkzaam en als schrijver. Zowel in de fotografie als in zijn schilderkunst staat het ‘sociale’  centraal, veelal portretten die er gefotografeerd dan wel geschilderd zijn. Daarnaast weet Michael zeker wel zijn weg te vinden in het fotograferen van producten en reportages.

Michael Klatt

De fotograaf en zijn werken;

Nieuwsgierig naar mijn werk, kijk dan eens naar mijn albums op deze website. Ze geven een kleine impressie van mijn manier van fotograferen.

Zoals reeds vermeld ben ik van huis  fotograaf en sinds kort begonnen met tekenen en schilderen. Ook hier kan ik mijn rust in vinden heerlijk om bepaalde emoties op verschillende manieren te kunnen vastleggen. Tekenen en fotograferen liggen vlak naast elkaar dan wel overlappend zelfs. En voor beiden speelt de factor    L I C H T    een belangrijke rol.

Graag wil ik met jullie mijn werken en ervaringen delen!

Michael